[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
關本良
关本良
Kwan Pun-Leung
拼音: guān běn liáng
Kwan Poon-Leung,  Kwan Pung-Leung

 
影視作品 / Filmography (1997-2020)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    薰衣草 / Lavender (2000)    
    尋找周杰倫 / Hidden Track (2003)    
  攝影 / Cinematographer
    愈快樂愈墮落 / Hold You Tight (1998)    
    有時跳舞 / The Island Tales (2000)    
    男人四十 / July Rhapsody (2002)    
    玉觀音 / Goddess of Mercy (2003)    
    2046 / 2046 (2004)    
    宅變 / The Heirloom (2005)    
    姨媽的後現代生活 / The Postmodern Life of My Aunt (2006)    
    渺渺 / Miao Miao (2008)    
    獵豔 / Zoom Hunting (2010)    
    十加十 / 10+10 (2011)    
    比悲傷更悲傷的故事 / More Than Blue (2018)    
  導演 / Director
    攝氏零度 - 春光再現 / Buenos Aires - Zero Degree (1999)    
    乘著光影旅行 / Let the Wind Carry Me (2009)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    初纏戀后的二人世界 / First Love: The Litter on the Breeze (1997)    
    花椒之味 / Fagara (2019)    
  演員 / Actor (1997-2020)
    好好拍電影 / Keep Rolling (2020) ... / Self