[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鄭思傑  ♂
郑思杰
Clement Cheng Si-Kit
Pinyin: zhèng jié
Clement Cheng Sze-Kit

 
影視作品 / Filmography (1998-2017)
 
  聯合監製 / Co-Producer
    特工爺爺 / The Bodyguard (2016)    
  導演 / Director
    打擂台 / Gallants (2010)    
    東風破 / Merry-Go-Round (2010)    
    澳門街 / Streets of Macao (2014)    
    / A Espera (2015)    
    打開我天空 / Good Take, Too! (2016)    
  第二組執行導演 / 2nd Unit Executive Director
    救火英雄 / As the Light Goes Out (2014)    
  第三副導演 / Third Assistant Director
    神偷次世代 / Skyline Cruisers (2000)    
  監製 / Producer
    今晚打喪屍 / Zombiology: Enjoy Yourself Tonight (2017)    
  字幕翻譯 / Subtitle Translation
    Good Take! / Good Take! (2016)    
    打開我天空 / Good Take, Too! (2016)    
  助理美術指導 / Assistant Art Director
    對不起,隊 妳 / Take Five (1998)    
  演員 / Actor (1998-2017)
    DIVA華麗之後 / Diva (2012) ... / Manson
    重口味 / Hardcore Comedy (2013)    
  編劇 / Writer
    愛與誠 / A War Named Desire (2000)    
    神偷次世代 / Skyline Cruisers (2000)    
    青苔 / The Moss (2008)    
    打擂台 / Gallants (2010)    
    東風破 / Merry-Go-Round (2010)    
    / A Espera (2015)    
    打開我天空 / Good Take, Too! (2016)