[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
翁瑋盈
翁玮盈
Janet Yung Wai-Ying
拼音: wēng wěi yíng
 
影視作品 / Filmography (2004-2022)
 
  主題曲作曲 / Theme Song Composer
    恭喜八婆 / Missbehavior (2019)    
  原創音樂 / Original Music
    志明與春嬌 / Love in a Puff (2010)    
    春嬌與志明 / Love in the Buff (2012)    
    低俗喜劇 / Vulgaria (2012)    
    飛虎出征 / SDU: Sex Duties Unit (2013)    
    金雞SSS / Golden Chickensss (2014)    
    失戀急讓 / Temporary Family (2014)    
    衝上雲霄 / Triumph in the Skies (2015)    
    特工爺爺 / The Bodyguard (2016)    
    春嬌救志明 / Love Off the Cuff (2017)    
    29+1 / 29+1 (2017)    
    某日某月 / When Sun Meets Moon (2018)    
    好好拍電影 / Keep Rolling (2020)    
    飯戲攻心 / Table for Six (2022)    
    焚身 / Burning (2022)    
  演員 / Actor (2004-2022)
    公主復仇記 / Beyond Our Ken (2004) ... 蘭替身(手) / Double for Shirley's hand
  音樂 / Music
    公主復仇記 / Beyond Our Ken (2004)    
    AV / AV (2005)    
    爆3俏嬌娃 / Kick Ass Girls (2013)    
    求愛假期 / To Love Somebody (2014)    
    小時代3:鋒銀時代 / Tiny Times 3.0 (2014)    
    撒嬌女人最好命 / Women Who Flirt (2014)    
    十二金鴨 / 12 Golden Ducks (2015)    
    同班同學 / Lazy Hazy Crazy (2015)    
  編曲 / Arranger
    恭喜八婆 / Missbehavior (2019)