[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃君賢
黄君贤
Wong Kwan-Yin
Pinyin: huáng jūn xián
Huang Chun-Hsian
 
影視作品 / Filmography (1982-1989)
 
  副導演 / Assistant Director
    上海大亨 / The Tycoon (1982)    
  製片 / Production Manager
    寒山飛狐 / Jade Dagger Ninja (1982)    
    三聲無奈誰的錯 / Student and Bar Girl (1982)    
    水月十三刀 / Miraculous Sword Art (1982)    
    三大名捕會京師 / The Three Famous Constables (1983)    
    人頭蛇 / Snake Woman (1983)    
    還鄉 / The Return (1986)    
    我的爸爸不是賊 / My Father Is Not a Thief (1987)    
    7小福 2 / Lucky Seven 2 (1989)    
  策劃 / Planning
    靈幻童子 / Kung-Fu Wonder Child (1986)