[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉思樂
刘思乐
Ronald Lau Si-Lok
Pinyin: liú
Lau Sze-Lok
 
影視作品 / Filmography (1991-2005)
 
  製片 / Production Manager
    方世玉 / Fong Sai Yuk (1993)    
    精武英雄 / Fist of Legend (1994)    
    冒險王 / The Scripture with No Words (1996)    
    蘋果咬一口 / Expect a Miracle (2001)    
    夕陽天使 / So Close (2002)    
    新紮師姐之百分百型警 / Some Like It Cool (2004)    
    大無謂 / 6 AM (2004)    
    魔幻廚房 / Magic Kitchen (2004)    
    再說一次我愛你 / All About Love (2005)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    黃飛鴻之二男兒當自強 / Once Upon a Time in China II (1992)    
    新龍門客棧 / Dragon Inn (1992)    
    城市獵人 / City Hunter (1993)    
  演員 / Actor (1991-2005)
    精武英雄 / Fist of Legend (1994) ... / Rickshaw puller?
  執行製片 / Associate Production Manager
    豪門夜宴 / The Banquet (1991)    
    洪熙官 / The New Legend of Shaolin (1994)    
    中南海保鑣 / The Bodyguard from Beijing (1994)    
    紅燈區 / Street Angels (1996)    
    超時空要愛 / Timeless Romance (1998)