[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
吳敬熙
吴敬熙
Eddie Ng King Hay
Pinyin: jìng
Ng Ging-Hei,  Ng King-Hay,  Eddie Ng King-Hei
 
影視作品 / Filmography (2002-2018)
 
  製片 / Production Manager
    iGirl 夢情人 / iGirl (2016)    
    樹大招風 / Trivisa (2016)    
    黃金兄弟 / Golden Job (2018)    
  副導演 / Assistant Director
    一碌蔗 / Just One Look (2002)    
    低一點的天空 / Happy Go Lucky (2003)    
    尋找周杰倫 / Hidden Track (2003)    
    追蹤眼前人 / Fear of Intimacy (2005)    
    犀照 / 49 Days (2006)    
    反斗狂奔 / Midnight Running (2006)    
    春田花花同學會 / McDull, the Alumni (2006)    
    一個好爸爸 / Run Papa Run (2008)    
    青苔 / The Moss (2008)    
    狼牙 / Legendary Assassin (2008)    
  第二副導演 / Second Assistant Director
    天作之盒 / The Miracle Box (2004)    
    蝴蝶 / Butterfly (2004)    
    阿嫂 / Ah Sou (2005)    
    三岔口 / Divergence (2005)    
    天行者 / Heavenly Mission (2006)    
    寶貝計劃 / Rob-B-Hood (2006)    
    男兒本色 / Invisible Target (2007)    
  第一副導演 / First Assistant Director
    打擂台 / Gallants (2010)    
    東風破 / Merry-Go-Round (2010)    
    為你鍾情 / Frozen (2010)    
    第6誡 / Cross (2012)    
  場記 / Script Supervisor
    雙雄 / Heroic Duo (2003)    
  策劃 / Planning
    一個複雜故事 / A Complicated Story (2013)    
    愛尋迷 / Enthralled (2014)    
    Z風暴 / Z Storm (2014)