[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊秀山
杨秀山
Yang Shiow-Shan
Pinyin: yáng xiù shān
Yeung Sau-San,  Yan Shu-San,  Lau Ju-San,  Yang Show-San
 
影視作品 / Filmography (1963-1982)
 
  製片 / Production Manager
    蓋世刀王 / The Master Sword (1969)    
    神威寶刀 / The Golden Sabre (1969)    
    當你離家時 / My Broken Heart (1970)    
    单身女郎 / Single Girl (1970)    
    老爺夜總會 / God and I (1970)    
    大盜 / The Fast Fists (1972)    
    誰家母雞不生蛋 / Who Says the Hen Can't Bear Eggs (1972)    
    新西廂記 / The Romance of the West Chamber (1979)    
    七武士 / Seven Knights (1982)    
  策劃 / Planning
    鄭元和與李亞仙 / Legend of Romantic Love (1980)    
  服裝指導 / Costume Designer
    遊俠義犬 / The Honest Hero and the Faithful Dog (1963)