[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
姜鴻波  ♀
姜鸿波
Jiang Hong-Bo
拼音: jiāng hóng
Keung Hung-Boh,  Jiang Yihong,  Jiang Hongbo,  Bobo





 
影視作品 / Filmography (2000-2018)
 
  演員 / Actor (2000-2018)
    鬼子來了 / Devils on the Doorstep (2000) ... 漁兒 / Yu Er
    大城小事 / Leaving Me, Loving You (2004) ... / Li Nan
    電影往事 / Electric Shadows (2004) ... / Jiang Xue Hua
    繳槍不殺 / Hand Over Arms, Not Harm (2006)    
    愛情呼叫轉移 / Call for Love (2007) ... 妻子 / Xu Lang's wife
    三國志見龍卸甲 / Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon (2008) ... 軟兒 / Ruan
    尋找成龍 / Looking for Jackie (2009) ... 女警官 / Policewoman
    馬文的戰爭 / Ma Wen's Battle (2010) ... / Yang Xin
    大玩家 / Super Player (2010) ... 二寶妻 / Erbao's wife
    郭明義 / Guo Mingyi (2011)    
    守護童年 / Close to Me (2011) ... / Winery Shen Feng
    三個未婚媽媽 / All for Love (2012) ... 周大夫 / Dr Zhou
    父子戰爭 / The Battle of Father and Son (2013)    
    拆散專家 / Break (2014)    
    抱養奇緣 / Adopt (2015)    
    因爲谷桂花 / We Will Make It Right (2015)    
    快把我哥帶走 / Go Brother! (2018) ... 時秒母 / Shi Fen's mother
    幸福馬上來 / Happiness Is Coming (2018)