[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
陳文輝  ♂
陈文辉
Chan Man-Fai (3)
拼音: chén wén huī
Chen Wen-Hui


 
影視作品 / Filmography (1990-2019)
 
  武師 / Stunts
    驚天12小時 / The Last Blood (1991)    
  演員 / Actor (1990-2019)
    壯志豪情 / Whampoa Blues (1990)    
    高校風雲 / The Hooligans (1992) ... / Student/gang leader
    黑幫戰將 / Life Is a Bet (1992)    
    賭命夕陽 / Behind the Curtain (1992)    
    飛車女童黨 / Rebel Without a Cause (1993)    
    特警急先鋒 / Asian Connection (1995) ... / Policeman
  飛車導演 / Car Stunts Director
    黑蝴蝶 / Black Butterfly (1990)    
    '93街頭霸王 / Drug Tiger (1993)    
    新紮師兄追女仔 / Young Policemen in Love (1995)    
    特警急先鋒 / Asian Connection (1995)    
    機器俠 / Metallic Attraction: Kungfu Cyborg (2009)    
    未來警察 / Future X-Cops (2010)    
    我的青春都是你 / Love the Way You Are (2019)