[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
秦鼎昌  ♂
Chin Ting-Chang
Pinyin: qín dǐng chāng
Chun Ding-Cheong,  Chin Ding-Chang,  Chun Ting-Cheong

 
影視作品 / Filmography (1996-2018)
 
  攝影 / Cinematographer
    麻將 / Mahjong (1996)    
    驚天動地 / Red Rain (1999)    
    純屬意外 / Pure Accidents (2000)    
    / The Egg (2000)    
    狂舞憂鬱 / Blue Plague (2001)    
    三方通話 / Fancy 25 (2002)    
    擁抱大白熊 / Bear Hug (2004)    
    南方澳海洋紀事 / Chronicle of the Sea, Nan-Fang-Ao (2004)    
    孤戀花 / Love's Lone Flower (2005)    
    人魚朵朵 / The Shoe Fairy (2005)    
    等待飛魚 / Fishing Luck (2005)    
    戀人 / Fall... in Love (2005)    
    基因決定我愛你 / My DNA Says I Love You! (2007)    
    海角七號 / Cape No. 7 (2008)    
    艾草 / Artemisia (2008)    
    匿名遊戲 / Intoxicant (2008)    
    聽說 / Hear Me (2009)    
    淚王子 / Prince of Tears (2009)    
    雞排英雄 / Night Market Hero (2011)    
    賽德克·巴萊 / Warriors of the Rainbow: Seediq Bale (2011)    
    賽德克·巴萊:彩虹橋 (下) / Warriors of the Rainbow: Seediq Bale Part 2 (2011)    
    飲食男女2 / Joyful Reunion (2012)    
    大稻埕 / Twa-Tiu-Tiann (2014)    
    嘉農 / Kano (2014)    
    有一種喜歡 / About Youth (2018)    
  攝影助理 / Focus Puller
    驚天動地 / Red Rain (1999)