[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王建威
Wong Kin-Wai (2)
Pinyin: wáng jiàn wēi
Wong King-Wai@Click Music Ltd.,  Wang Jian-Wei,  Wang Jianwei
 
影視作品 / Filmography (2004-2020)
 
  主題曲作曲 / Theme Song Composer
    喵星人 / Meow (2017)    
  作曲 / Composer
    狄仁傑之通天帝國 / Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame (2010)    
  附加音樂 / Additional Music
    寒戰 / Cold War (2012)    
  原創音樂 / Original Music
    流浪漢世界盃 / Team of Miracle: We Will Rock You (2009)    
    極速天使 / Speed Angels (2011)    
    逃出生天 / Out of Inferno (2013)    
    五個小孩的校長 / Little Big Master (2015)    
    危城 / Call of Heroes (2016)    
    喵星人 / Meow (2017)    
    熱血合唱團 / Find Your Voice (2020)    
  音樂設計 / Music Designer
    校墓處 / The Haunted School (2007)    
    阿飛 / Fate (2008)    
  音樂 / Music
    少林殭屍 / Shaolin Vs Evil Dead (2004)    
    大阪撻一餐 / Osaka Wrestling Restaurant (2004)    
    挪亞方舟 / The Days of Noah (2005)    
    單身部落 / Single Blog (2007)    
    愛神 / Fall in Love (2013)    
    通靈之六世古宅 / The Strange House (2015)    
    探靈檔案 / Blind Spot (2015)    
    妄想症 / Delusion (2016)    
  編曲 / Arranger
    寒戰 / Cold War (2012)