[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
巴士先  ♂
Pa Shih-Hsien
Pinyin: shì xiān
Pa Si-Sin,  Ba Si-Sin,  Ba Shi-Hsian,  巴士仙



 
影視作品 / Filmography (1986-1996)
 
  統籌 / Film Coordinator
    阿泰的紫微命盤 / Reborn a Beauty (1989)    
    笑傲城市 / Dragon Kid (1990)    
    現代男女兵法 / A Modern Love Story (1993)    
  演員統籌 / Casting Coordinator
    現代殺夫記 / Husband Killer (1994)    
  演員 / Actor (1986-1996)
    老虎來了 / Lao Hu Lai Liao (1986)    
    艷女痴情 / Without Love (1987) ... 主任 [沒被列在名單] / [Uncredited]
    告訴你明牌 / Gao Su Ni Ming Pai (1988) ... / [Uncredited]
    太保的五個朋友 / Five Friends of Tai-Pao's (1989)    
    笑傲城市 / Dragon Kid (1990) ... 魏廷瑤 [沒被列在名單] / Wei, Ting-Yao [uncredited]
    黑蝴蝶 / Black Butterfly (1990)    
    官兵捉強盜 / Cops and Robbers (1991)    
    禁海蒼狼 / The Killer from China (1991) ... [沒被列在名單] / [Uncredited]
    風塵十三姨 / Bloody Revenge (1993) ... / Ku
    現代男女兵法 / A Modern Love Story (1993) ... [沒被列在名單] / Club patron [uncredited]
    子彈上的女人 / Target Woman (1994)    
    赤裸狂花 / Naked Rose (1994)    
    東方武神 / Eastern Kung Fu God (1995)    
    人頭肉骨茶麵 / Noodle Not for Eat (1996)