[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
趙僅
赵仅
Shao Chin
拼音: zhào jǐn
Chiu Kan,  Zhao Jin,  Chao Ken
 
影視作品 / Filmography (1970-1988)
 
  服裝 / Costume
    刁蠻鬥風騷 / Empress Dowager's Agate Vase (1973)    
    變色的太陽 / Confused Love (1975)    
    七俠八義 / Seven Men of Kung-Fu (1978)    
    黑色的婚禮 / The Treacherous Breed (1982)    
    撞鬼 / Attack of the Joyful Goddess (1983)    
    中國法術 / Chinese Magic (1983)    
    母牛一條 / The Scalper (1986)    
  服裝指導 / Costume Designer
    三娘教子 / Prosperous of Family (1970)    
    馬素貞報兄仇 / Ma Su Chen (1972)    
    趕盡殺絕 / A Gathering of Heroes (1973)    
    盜皇陵 / Imperial Tomb Raiders (1973)    
    人盡可夫女王蜂 / The Queen Bee (1973)    
    新火燒紅蓮寺 / Burning of the Red Lotus Monastery (1982)    
    勇闖江湖 / A Heroic Fight (1986)    
    新阿里巴巴 / Ali Ba-Ba (1988)