[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陶兆蘭  ♀
陶兆兰
To Siu-Lan
Pinyin: táo zhào lán
 
影視作品 / Filmography (1994-2004)
 
  服裝管理 / Wardrobe
    香港淪陷 / 1941 Hong Kong on Fire (1994)    
    慈禧秘密生活 / Lover of the Last Empress (1995)    
    黑俠 / Black Mask (1996)    
    大三元 / Tri-Star (1996)    
    兩個只能活一個 / The Odd One Dies (1997)    
    十萬火急 / Lifeline (1997)    
    暗戰2 / Running Out of Time 2 (2001)    
    雙雄 / Heroic Duo (2003)    
    新警察故事 / New Police Story (2004)    
    蝴蝶 / Butterfly (2004)    
  服裝指導 / Costume Designer
    滿清禁宮奇案 / Sex and the Emperor (1994)    
    賭聖2街頭賭聖 / The Saint of Gamblers (1995)    
    / The Blade (1995)    
    黃金島歷險記 / Adventurous Treasure Island (1996)    
    旺角街頭 / To Where He Belongs (2000)    
    困獸 / The Replacement Suspects (2001)    
    殺科 / Killing End (2001)    
    野狼 / Color of Pain (2002)