[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鄭耀忠  ♂
郑耀忠
Tony Cheng Yiu-Chung
Pinyin: zhèng yào zhōng
Cheng Yu-Chung
 
影視作品 / Filmography (1999-2020)
 
  錄音 / Sound Recordist
    4X100 水著份子 / United We Stand, and Swim (2001)    
    西貢的童話 / Sai Kung Story (2003)    
    尋找周杰倫 / Hidden Track (2003)    
    兩個獨立包裝的女人 / The Two Individual Package Women (2003)    
    少年往事 / Memory of the Youth (2003)    
    黑社會以和為貴 / Election 2 (2006)    
    放‧逐 / Exiled (2006)    
    鐵三角 / Triangle (2007)    
    跟蹤 / Eye in the Sky (2007)    
    蝴蝶飛 / Linger (2008)    
  收音助理 / Boom Operator
    特警新人類 / Gen-X Cops (1999)    
    公元2000 AD / 2000 A.D. (2000)    
  收音 / Sound Mixer
    俠骨仁心 / Healing Hearts (2000)    
    十二夜 / Twelve Nights (2000)    
    不解之謎 / Clueless (2001)    
    暗戰2 / Running Out of Time 2 (2001)    
    我愛1碌葛 / Market's Romance (2002)    
    死開啲啦 / Get Outta Here (2015)    
    獅子山上 / Lion Rock (2019)    
    人妖阿發 痴人三部曲1/3 / Nights of a Shemale a Mad Man Trilogy (2020)    
  錄音助理 / Boom Man
    真心話 / The Truth About Jane and Sam (1999)    
  現場收音 / On-Set Sound Mixer
    廢柴同盟 / The Losers' Club (2001)    
    蝴蝶 / Butterfly (2004)    
    戰無雙 / Coweb (2009)    
  混音 / Re-Recording Mixer
    跟蹤 / Eye in the Sky (2007)