[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
區浩鈞
区浩钧
Alex Au Ho-Kwan
拼音: hào jūn
Au Hoi-Kwan,  Qu Hao-Jun,  Qu Haojun
 
影視作品 / Filmography (1995-2019)
 
  道具 / Props
    影子情緣 / Enhanced Romance (1995)    
    無法無天 / A Game of No Rule (2000)    
    半邊靈 / Half Twin (2006)    
    美女食神 / The Lady Iron Chef (2007)    
    圍城 / Besieged City (2008)    
  道具領班 / Props Master
    里程 / Miles Apart (2000)    
    低一點的天空 / Happy Go Lucky (2003)    
    這個阿爸真爆炸 / Papa Loves You (2004)    
    有隻僵屍暗戀你 / The Vampire Who Admires Me (2008)    
    金瓶梅 / The Forbidden Legend: Sex & Chopsticks (2008)    
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 / The Forbidden Legend: Sex & Chopsticks II (2009)    
    分手說愛你 / Break Up Club (2010)    
    戀人絮語 / Lover's Discourse (2010)    
    背叛 / Betrayal (2011)    
    奪命金 / Life Without Principle (2011)    
    夏日樂悠悠 / Love You You (2011)    
    飛虎出征 / SDU: Sex Duties Unit (2013)    
    微交少女 / May We Chat (2013)    
    愛尋迷 / Enthralled (2014)    
    燈塔下的戀人 / Guia in Love (2015)    
    有客到 / Knock Knock Who's There? (2015)    
    京城81號Ⅱ / The House That Never Dies II (2017)    
    慾念遊戲 / Desire Game (2019)