[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
徐偉  ♂
徐伟
Xu Wei (3)
拼音: wěi
Chui Wai
 
影視作品 / Filmography (1975-2020)
 
  攝影 / Cinematographer
    十三棵泡桐 / Thirteen Princess Trees (2006)    
    結果 / Before Born (2006)    
    第三個人 / Unfinished Girl (2007)    
    我的教師生涯 / My Career as a Teacher (2007)    
    時尚先生 / Esquire Runway (2008)    
    敏感事件 / Case Sensitive (2011)    
    邊境風雲 / Lethal Hostage (2012)    
    咒絲 / The Deadly Strands (2013)    
    我的影子在奔跑 / My Running Shadow (2013)    
    甜蜜18歲 / Sweet Eighteen (2013)    
    殺戒 / Redemption (2013)    
    盲鑽 / Gyges (2014)    
  導演 / Director
    冰河追凶 / Lost in White (2016)    
  剪接 / Editor
    泥鰍也是魚 / Loach Is Fish Too (2005)    
    雪花那個飄 / Snow in the Wind (2006)    
  燈光 / Lighting
    大毒梟 / Tiger Force (1975)    
  第二組導演 / 2nd Unit Director
    深夜食堂 / Midnight Diner (2019)    
  故事 / Story
    冰河追凶 / Lost in White (2016)    
  製片人 / Chief Producer
    冰河追凶 / Lost in White (2016)    
  編劇 / Writer
    冰河追凶 / Lost in White (2016)    
    我們的新生活 / Our New Life (2020)