[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
莫子儀  ♂
莫子仪
Mok Chi-Yee
拼音: zi
Muo Tsi-Yi,  Mo Tz-Yi,  Mo Zi-Yi,  Mo Tzu-Yi,  Morning Mo



 
影視作品 / Filmography (2002-2014)
 
  演員 / Actor (2002-2014)
    夢幻部落 / Somewhere Over the Dreamland (2002)    
    一年之初 / Do Over (2006) ... 立翔 / 1)
    最遙遠的距離 / The Most Distant Course (2007)    
    艾草 / Artemisia (2008) ... / Sung Hai
    花吃了那女孩 / Candy Rain (2008) ... / Summer's husband
    一席之地 / A Place of One's Own (2009)    
    愛到底 / L-O-V-E (2009) ... 小路 / 1) Lu
    眼淚 / Tears (2009)    
    台北飘雪 / Snowfall in Taipei (2009)    
    台北星期天 / Pinoy Sunday (2010) ... 搬家夫 / House-moving husband
    樂之路 / Road Less Traveled (2011) ... / Himself
    天馬行兇 / Smile for Me (2011)    
    手機裡的眼淚 / Father's Lullaby (2012) ... 英文老師 / English teacher
    相愛的七種設計 / Design 7 Love (2014)    
    愛琳娜 / Elena (2014)