[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黎家豪  ♂
Aaron Lai Ka-Ho
Pinyin: jiā háo
Aaron Lai,  Aaron Lai Ka-Ho
 
影視作品 / Filmography (2003-2019)
 
  製片 / Production Manager
    破事兒 / Trivial Matters (2007)    
    老港正傳 / Mr. Cinema (2007)    
    青苔 / The Moss (2008)    
    十分鍾情 / A Decade of Love (2008)    
    竊聽風雲2 / Overheard 2 (2011)    
    全球熱戀 / Love in Space (2011)    
    古惑仔:江湖新秩序 / Young and Dangerous: Reloaded (2013)    
    一個複雜故事 / A Complicated Story (2013)    
    爛滾夫鬥爛滾妻 / Mr. and Mrs. Player (2013)    
    賭城風雲 / From Vegas to Macau (2014)    
    天師鬥殭屍 / Sifu Vs Vampire (2014)    
    沖天火 / Sky on Fire (2016)    
    暗色天堂 / Heaven in the Dark (2016)    
    俠盜聯盟 / The Adventurers (2017)    
    無雙 / Project Gutenberg (2018)    
  後期製作統籌 / Post-Production Coordinator
    全城熱戀 / Hot Summer Days (2010)    
    選老坐 / The Mobfathers (2016)    
    空手道 / The Empty Hands (2017)    
  後期製作助理 / Post-Production Assistant
    伊莎貝拉 / Isabella (2006)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    神經俠侶 / Crazy n' the City (2005)    
    伊莎貝拉 / Isabella (2006)    
  策劃 / Planning
    雛妓 / Sara (2015)    
    選老坐 / The Mobfathers (2016)    
    空手道 / The Empty Hands (2017)    
    失眠 / The Sleep Curse (2017)    
  製片助理 / Production Assistant
    安娜與武林 / Anna in Kungfu-Land (2003)    
  後期製作製片 / Post-Production Manager
    古惑仔:江湖新秩序 / Young and Dangerous: Reloaded (2013)    
  製片經理 / Project Manager
    搏擊奇緣 / Lost in Wrestling (2015)    
  演員 / Actor (2003-2019)
    我要成名 / My Name Is Fame (2006) ... 製片 / Production manager
    安非他命 / Amphetamine (2010) ... 紀念品售貨員 / Souvenir salesman
  執行製片 / Associate Production Manager
    我要成名 / My Name Is Fame (2006)    
    出埃及記 / Exodus (2007)    
    門徒 / Protege (2007)    
    家有喜事2009 / All's Well Ends Well 2009 (2009)    
    關人7事 / Seven 2 One (2009)    
    槍王之王 / Triple Tap (2010)    
    維多利亞壹號 / Dream Home (2010)    
    安非他命 / Amphetamine (2010)    
    第6誡 / Cross (2012)    
    沉默的證人 / Bodies at Rest (2019)