[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
姜偉
姜伟
Jiang Wei (2)
拼音: jiāng wěi
Keung Wai
 
影視作品 / Filmography (1999-2017)
 
  武師 / Stunts
    葉問 / Ip Man (2008)    
    葉問前傳 / The Legend Is Born - Ip Man (2010)    
  威也 / Wire Team
    笑功震武林 / Princess and Seven Kung Fu Masters (2013)    
    劉顯峰 / Defenders (2017)    
  副導演 / Assistant Director
    狂野追擊 / Wound's Fighting (2003)    
  武術組 / Martial Art Group
    不可思異 / Impossible (2015)    
  演員 / Actor (1999-2017)
    賭王千霸之爛命賭王 / Gambler Series: Rake Gambler (1999)    
    賭王千霸之偷龍轉鳳 / Gambler Series: Perfect Skill (1999)    
    古惑仔之黑道人渣 / Street Kids: The Underdog (1999)    
    陌路相逢 / Strangers Meet on the Way (2001)    
    狂野追擊 / Wound's Fighting (2003)    
    終極格鬥 / Ultimate Fight (2004)    
    誓不罷休 / Great Heart (2005) ... / Qing Long
    劉顯峰 / Defenders (2017) ... / Porter