[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林麗卿
林丽卿
Lin Lih-Ching
Pinyin: lín qīng
Lin Li-Ching,  Lam Lai-Hing

 
影視作品 / Filmography (1969-1992)
 
  化妝 / Makeup
    情人的眼淚 / The Melody of Love (1969)    
    家在台北 / Home Sweet Home (1970)    
    三朵花 / A Test of Love (1970)    
    琴韻心聲 / Love Melody (1971)    
    / The Avenger (1972)    
    一片雲飄過 / Yi Pian Yun Piao Guo (1992)    
  演員 / Actor (1969-1992)
    鬼使神差 / The Devil's Messengers (1974)    
    悲情城市 / A City of Sadness (1989)    
    牯嶺街少年殺人事件 / A Brighter Summer Day (1991) ... 小明的七舅媽 / Uncle 7's wife
    暗戀桃花源 / The Peach Blossom Land (1992) ... 江太太 / Mrs Jiang