[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
熊啟瑞
熊启瑞
Water Hung Kai-Shui
Pinyin: xióng ruì
Hung Kai-Sui,  Hung Kai-Siu,  Water Hung Kai-Siu

 
影視作品 / Filmography (2001-2019)
 
  製片 / Production Manager
    一個好爸爸 / Run Papa Run (2008)    
    一代宗師 / The Grandmaster (2013)    
    葉問外傳:張天志 / Master Z: Ip Man Legacy (2018)    
  劇務 / Unit Manager
    蜀山傳 / The Legend of Zu (2001)    
    每天嚇你8小時 / Ghost Office (2002)    
    二人三足 / Time 4 Hope (2002)    
    安娜與武林 / Anna in Kungfu-Land (2003)    
    A-1頭條 / A-1 (2004)    
    這個阿爸真爆炸 / Papa Loves You (2004)    
    神經俠侶 / Crazy n' the City (2005)    
    早熟 / 2 Young (2005)    
    內衣少女 / La Lingerie (2008)    
    有隻僵屍暗戀你 / The Vampire Who Admires Me (2008)    
    金錢帝國 / I Corrupt All Cops (2009)    
    Z風暴 / Z Storm (2014)    
    衝上雲霄 / Triumph in the Skies (2015)    
    哪一天我們會飛 / She Remembers, He Forgets (2015)    
    同班同學 / Lazy Hazy Crazy (2015)    
    八步半喜怒哀樂 / Lucid Dreams (2018)    
    九龍不敗 / The Invincible Dragon (2019)    
    催眠裁決 / Guilt by Design (2019)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    全城熱戀 / Hot Summer Days (2010)    
  道具 / Props
    歲月神偷 / Echoes of the Rainbow (2010)    
  演員 / Actor (2001-2019)
    二人三足 / Time 4 Hope (2002)    
    千杯不醉 / Drink, Drank, Drunk (2005)    
    一代宗師 / The Grandmaster (2013)    
    香港仔 / Aberdeen (2014)    
    哪一天我們會飛 / She Remembers, He Forgets (2015) ... / College custodian (1992)
    九龍不敗 / The Invincible Dragon (2019) ... / Shui
  執行製片 / Associate Production Manager
    3分鐘先生 / Mr. 3 Minutes (2006)    
    葬禮渣Fit人 / Who's Next (2007)    
    金錢帝國 / I Corrupt All Cops (2009)    
    龍鳳店 / Adventure of the King (2010)    
    紐約紐約 / New York, New York (2016)