[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
歐文傑  ♂
欧文杰
Jevons Au Man-Kit
Pinyin: ōu wén jié



 
影視作品 / Filmography (2002-2018)
 
  監製 / Producer
    十年 / Ten Years (2015)    
  導演 / Director
    十年 / Ten Years (2015)    
    樹大招風 / Trivisa (2016)    
    非同凡響 / Distinction (2018)    
  場記 / Script Supervisor
    機動部隊─衕袍 / Tactical Unit - Comrades in Arms (2009)    
    復仇 / Vengeance (2009)    
  演員 / Actor (2002-2018)
    皇家香港警察的最後一夜 / The Final Night of the Royal Hong Kong Police (2002)    
    十年 / Ten Years (2015) ... / 5) Customer
  編劇 / Writer
    單身男女 / Don't Go Breaking My Heart (2011)    
    高海拔之戀II / Romancing in Thin Air (2012)    
    十年 / Ten Years (2015)    
    非同凡響 / Distinction (2018)