[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
程蛟龍  ♂
程蛟龙
Ching Kau-Lung
拼音: chéng jiāo lóng
Cheng Chiao-Long



 
影視作品 / Filmography (1969-1974)
 
  演員 / Actor (1969-1974)
    八步追魂 / Redress (1969) ... / Extra
    獨臂空手刀 / Unparallelled Judo Knife (1970) ... / Extra
    頭條好漢 / A Real Man (1971)    
    黑白雙俠 / Black and White Swordsmen (1971)    
    / The Avenger (1972) ... / Thug
    / The Escape (1972)    
    中國人 / Chinese (1972) ... / Constable
    龍虎地頭蛇 / The Big Fellow (1973)    
    百勝堂 / Ever Victorious Hall (1974)    
    虎豹雙雄 / Excelsior (1974) ... / Thug
    鐵漢浪子 / The Iron Profligates (1974) ... / Thug
  武術指導 / Martial Arts Director
    中國人 / Chinese (1972)    
    / The Avenger (1972)    
    龍虎地頭蛇 / The Big Fellow (1973)    
    虎豹雙雄 / Excelsior (1974)    
    鐵漢浪子 / The Iron Profligates (1974)