[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王建軍
王建军
Wang Jian-Jun (2)
Pinyin: wáng jiàn jūn
Wong Kin-Kwan
 
影視作品 / Filmography (2009-2021)
 
  總製片人 / Lead Producer
    冷瞳 / Cold Pupil (2013)    
  聯合出品人 / Co-Presenter
    竊聽風雲 / Overheard (2009)    
    七月與安生 / Soul Mate (2016)    
    新烏龍院之笑鬧江湖 / Oolong Courtyard (2018)    
    上海的女兒 / Daughter of Shanghai (2019)    
    刺殺小說家 / Assassin in Red (2021)    
  監製 / Producer
    戰國 / The Warring States (2011)    
  出品人 / Presenter
    開心超人2:啟源星之戰 / Happy Heroes 2 (2014)    
    絕命航班 / Last Flight (2014)    
    洛克王國3:聖龍的守護 / Roco Kingdom 3 (2014)    
    小時代4:鳴鑽時代 / Tiny Times 4.0 (2015)    
    夜孔雀 / Night Peacock (2016)    
    我們都不應該討論愛情 / Beyond All Doubt (2016)    
    一條沒有變成藍色的魚 / Not Only About a Fish (2016)