[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊江  ♂
杨江
Yang Jiang (3)
Pinyin: yáng jiāng
Yeung Kong (3)
 
影視作品 / Filmography (1999-2021)
 
  聲音設計 / Sound Designer
    天亮之前 / One Night Only (2016)    
  錄音 / Sound Recordist
    男男女女 / Men and Women (1999)    
    無人駕駛 / Driverless (2010)    
    跟我的前妻談戀愛 / My Ex-Wife's Wedding (2010)    
    轉山 / Kora (2011)    
    黃金大劫案 / Guns and Roses (2012)    
    匹夫 / An Inaccurate Memoir (2012)    
    女生宿舍 / Inside the Girls (2014)    
    一路驚喜 / Crazy New Year's Eve (2015)    
    快手槍手快槍手 / For a Few Bullets (2016)    
    皮繩上的魂 / Soul on a String (2017)    
    西虹市首富 / Hello Mr. Billionaire (2018)    
  聯合製片人 / Associate Producer
    秘密訪客 / Home Sweet Home (2021)    
  聲音指導 / Sound Supervisor
    侍神令 / The Yin Yang Master (2021)    
    秘密訪客 / Home Sweet Home (2021)    
    你好,李煥英 / Hi, Mom (2021)    
    懸崖之上 / Cliff Walker (2021)    
    盛夏未來 / Upcoming Summer (2021)    
  混音 / Re-Recording Mixer
    金剛王 / The Wrath of Vajra (2013)    
    天亮之前 / One Night Only (2016)    
    / Shadow (2018)