[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
林大輝
林大辉
Lam Tai-Fai
拼音: lín huī
 
影視作品 / Filmography (1994-2021)
 
  陳設道具 / Set Props
    黃金兄弟 / Golden Job (2018)    
    使徒行者2諜影行動 / Line Walker 2 (2019)    
  場務 / Set Runner
    豪情蓋天 / Theft Under the Sun (1997)    
    新警察故事 / New Police Story (2004)    
    三岔口 / Divergence (2005)    
    寶貝計劃 / Rob-B-Hood (2006)    
    高登闊少踎監日記 / Imprisoned: Survival Guide for Rich and Prodigal (2015)    
    3條友飲醉走 / Drink Drank Drunk (2016)    
    29+1 / 29+1 (2017)    
    棟篤特工 / Agent Mr Chan (2018)    
  道具 / Props
    親密 / Claustrophobia (2009)    
    十二生肖 / CZ12 (2012)    
    男人唔可以窮 / Golden Brother (2014)    
    綁架丁丁當 / Kidnap Ding Ding Don (2016)    
    八步半喜怒哀樂 / Lucid Dreams (2018)    
    媽媽的神奇小子 / Zero to Hero (2021)    
    殺出個黃昏 / Time (2021)    
  事務 / Transaction
    馬神 / The Inside Track (1994)    
  道具領班 / Props Master
    3條友飲醉走 / Drink Drank Drunk (2016)    
    追捕 / Manhunt (2017)