[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
小龍
小龙
Hsiao Lung (4)
Pinyin: xiǎo lóng
Siu Lung (4)



 
影視作品 / Filmography (1959-1973)
 
  演員 / Actor (1959-1973)
    殺子報 / San Tze Paw (1959)    
    浦島遊龍宮 / Dragon Palace of Pu Island (1961)    
    桃老大伏匪記 / Tao Lao Da Fu Fei Ji (1961)    
    甘露出世 / Gan Lu Chu Shi (1961)    
    大俠梅花鹿 / The Fantasy of Deer Warrior (1961) ... / Birdy
    賣油郎獨佔花魁女 / Oil Vendor Snatches Beauty Queen (1962)    
    女王蜂 / Queen Bee (1962)    
    台北之夜 / One Night in Taipei (1962)    
    兩相好 / Good Neighbors (1962) ... 黃小龍 / Huang Hsiao-Lung
    高原遊俠 / Highland Ranger (1962)    
    籠中鳥 / Long Zhong Niao (1963)    
    愁風愁雨割心腸 / Worries Wind and Rain Cuts in Heart (1963)    
    鄭成功 / Zheng Cheng-Gong (1963)    
    台北之星 / Taipei Star (1963)    
    流浪賣花姑娘 / The Flower Selling Girl (1963)    
    妻在何處 / Where Is My Wife? (1963)    
    可憐天下父母心 / Parent's Love (1964)    
    可愛的人 / Ke Ai De Ren (1964)    
    情天玉女恨 / Ching Tin Yuk Lui Leung (1964) ... 德修少年 / De-Chiu as child
    落大雨彼日 / Luo Da Yu Bi Ri (1964)    
    七七事變 / The Seventh July Incident (1965)    
    靈肉之道 / Ling Rou Zhi Dao (1965)    
    懷念的播音員 / Longing for Broadcaster (1965)    
    孝女的願望 / Filial Daughter's Desire (1965)    
    鐵樹開花 / Rebirth of a Deaf Mute (1965)    
    七海小遊俠 / Young Knight Errand of the Seven Seas (1966)    
    天涯俠侶 / Remote Hero Lu (1966)    
    噫無情 / Yi Wu Qing (1967)    
    赤手空拳 / Furious Dragon (1973)