[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
甄國達
甄国达
Yan Kwok-Tat
拼音: zhēn guó
 
影視作品 / Filmography (2010-2021)
 
  武師 / Stunts
    車手 / Motorway (2012)    
  車手 / Car Stunts
    寒戰 / Cold War (2012)    
    控城計 / Control (2013)    
    不二神探 / Badges of Fury (2013)    
    風暴 / Firestorm (2013)    
    導火新聞線 / The Menu (2016)    
    寒戰II / Cold War 2 (2016)    
    使徒行者 / Line Walker (2016)    
    拆彈專家 / Shock Wave (2017)    
    常在你左右 / Always Be with You (2017)    
    黃金兄弟 / Golden Job (2018)    
    掃毒2天地對決 / The White Storm 2 - Drug Lords (2019)    
    使徒行者2諜影行動 / Line Walker 2 (2019)    
    催眠裁決 / Guilt by Design (2019)    
    不義之戰 / The Fatal Raid (2019)    
    肥龍過江 / Enter the Fat Dragon (2020)    
  演員 / Actor (2010-2021)
    線人 / The Stool Pigeon (2010) ... 非法賽車車手 / Street racer
    車手 / Motorway (2012)    
    鴨王 / The Gigolo (2015) ... / Sportscar driver
  飛車導演 / Car Stunts Director
    古董局中局 / Schemes In Antiques (2021)