[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
杜則剛
杜则刚
Tu Tse-Kang
Pinyin: gāng
To Chak-Kong
 
影視作品 / Filmography (2009-2020)
 
  效果錄音 / Foley Recording
    失心者 / Lost Minds (2016)    
    蕩寇風雲 / God of War (2017)    
    G殺 / G Affairs (2019)    
  對白剪輯 / Dialogue Editing
    三人行 / Three (2016)    
  錄音 / Sound Recordist
    天水圍的夜與霧 / Night and Fog (2009)    
    維多利亞壹號 / Dream Home (2010)    
    第6誡 / Cross (2012)    
    四大名捕 / The Four (2012)    
    黃金時代 / Golden Age (2014)    
    紐約紐約 / New York, New York (2016)    
    翡翠之城 / City of Jade (2016)    
    天生不對 / Two Wrongs Make a Right (2017)    
    花甲大人轉男孩 / Back to the Good Times (2018)    
  收音 / Sound Mixer
    破風 / To the Fore (2015)    
  聲音剪接 / Sound Editor
    華麗上班族 / Office (2015)    
    同班同學 / Lazy Hazy Crazy (2015)    
    消失的兇手 / The Vanished Murderer (2015)    
    暗色天堂 / Heaven in the Dark (2016)    
    白色女孩 / The White Girl (2017)    
    蕩寇風雲 / God of War (2017)    
    脫皮爸爸 / Shed Skin Papa (2018)    
    翠絲 / Tracey (2018)    
    小Q / Little Q (2019)    
    G殺 / G Affairs (2019)    
    花椒之味 / Fagara (2019)    
    死因無可疑 / Legally Declared Dead (2020)    
  混音 / Re-Recording Mixer
    同班同學 / Lazy Hazy Crazy (2015)    
  收音助理 / Boom Operator
    上上下下 / All About Love (2010)    
  效果剪接 / Foley Editing
    三人行 / Three (2016)    
  現場錄音 / On-Set Sound Recordist
    春嬌與志明 / Love in the Buff (2012)    
    消失的愛人 / The Secret (2016)