[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王志華
王志华
Wong Chi-Wah (1)
Pinyin: wáng zhì huá
Wong Chi-Wah
 
影視作品 / Filmography (1978-2001)
 
  攝影 / Cinematographer
    92應召女郎 / Call Girl '92 (1992)    
  副導演 / Assistant Director
    愛情保險 / Love Insurance (2001)    
  燈光指導 / Gaffer
    夢過界 / My Dream Is Yours (1988)    
    求愛夜驚魂 / In Between Loves (1989)    
    表姐,你好野! / Her Fatal Ways (1990)    
    積奇瑪莉 / Sisters in Law (1992)    
  演員 / Actor (1978-2001)
    殘缺 / Crippled Avengers (1978)    
    心靈深處 / Deep at Heart (1982)    
    八百羅漢 / Arhats in Fury (1985)    
    畫魂 / La Peintre (1994)    
  燈光 / Lighting
    甜蜜十六歲 / Sweet Sixteen (1985)    
    福星高照 / My Lucky Stars (1985)    
    摸錯骨 / Untouchable Yours (1985)    
    神奇兩女俠 / Wonder Women (1987)    
    最後一戰 / The Final Test (1987)    
    肝膽相照 / Sworn Brothers (1987)    
    衛斯理傳奇 / The Legend of Wisely (1987)    
    喜寶 / The Story of Hay Bo (1988)    
    猛鬼佛跳牆 / Bless This House (1988)    
    打工狂想曲 / Gift from Heaven (1989)    
    快樂的小雞 / Chicken a La Queen (1990)    
    紅場飛龍 / The Dragon from Russia (1990)    
    棋王 / King of Chess (1991)    
    正紅旗下 / Running on Empty (1991)    
    赤裸羔羊 / Naked Killer (1992)    
    龍騰四海 / Gun n' Rose (1992)    
    夜夜伴肥嬌 / Changing Partner (1992)    
    李洛夫奇案 / The Incorruptible (1993)    
    回魂夜 / Out of the Dark (1995)    
  燈光助理 / Best Boy
    君子好逑 / The Other Side of Gentleman (1984)