[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
高峰  ♂
Gao Feng (6)
Pinyin: gāo fēng
Ko Fung (6)

 
影視作品 / Filmography (1984-2019)
 
  導演 / Director
    駱駝客 / Camel Caravan (2012)    
    黃海懷 / Huang Haihuai (2014)    
    賭神之神 / God of Gambling Gods (2019)    
  美術指導 / Art Director
    錢,這東西......的海報 / Qian, Zhe Dongxi de Haibao (1985)    
    美人之死 / Death of a Beauty (1986)    
    情比山高 / Road to the Sky (2016)    
  演員 / Actor (1984-2019)
    新方世玉 / The Young Hero of Shaolin (1984) ... 馮道德 / Feng Dao-De
    天下第一劍 / The Number One Sword (1988) ... 盧大 / Lu Da
  出品人 / Presenter
    繡春刀 / Brotherhood of Blades (2014)    
  編劇 / Writer
    駱駝客 / Camel Caravan (2012)