[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
趙慧  ♀
赵慧
Chiu Wai (2)
Pinyin: zhào huì
Zhao Hui,  ''Daisy'' (1),  Dat Shut,  Tat Si





 
影視作品 / Filmography (1986-1996)
 
  演員 / Actor (1986-1996)
    男與女 / The Love That Is Wrong (1993) ... [演員表: 達斯] / Amy
    情難自制 / My Pale Lover (1993)    
    滅門慘案之孽殺 / Daughter of Darkness (1993) ... / Fong's mother [uncredited]
    午夜驚心 / Midnight Calling (1993)    
    正牌韋小寶之奉旨溝女 / Hero from Beyond the Boundary of Time (1993) ... / Club girl
    情劫 / Quenchless Desire (1993) ... / Nancy
    向過去借種 / Xiang Guo Qu Jie Zhong (1994)    
    疊影追兇 / Innocent Killer (1994)    
    金瓶梅 / Jin Pin Mei (1996)    
    新金瓶梅第一卷 / New Jin Pin Mei I (1996) ... 大娘 / Moon Lady
    新金瓶梅第二卷 / New Jin Pin Mei II (1996) ... 大娘 / Moon Lady
    新金瓶梅第三卷 / New Jin Pin Mei III (1996) ... 大娘 / Moon Lady
    新金瓶梅第四卷 / New Jin Pin Mei IV (1996) ... 大娘 / Moon Lady
    新金瓶梅第五卷 / New Jin Pin Mei V (1996) ... 大娘 / Moon Lady
  服裝指導 / Costume Designer
    青春祭 / The Sacrifice of Youth (1986)    
    頭髮亂了 / Dirt (1994)