[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
趙偉堅
赵伟坚
Chiu Wai-Kin
Pinyin: zhào wěi jiān
Chiu Wai-Gin,  Viking Chiu
 
影視作品 / Filmography (1976-1996)
 
  攝影 / Cinematographer
    天真有牙 / Daughter and Father (1981)    
    田雞過河 / Salt and Pepper (1983)    
    點指賊賊 / Chatter Street Killer (1988)    
    泰拳王 / The King of the Kickboxers (1990)    
    望夫成龍 / Love Is Love (1990)    
    美國少林 / American Shaolin (1991)    
    性事奇趣錄之閹夫 / Another Piece of Romance (1994)    
    人約黃昏 / Evening Liaison (1996)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    邊緣人 / Man on the Brink (1981)    
  燈光 / Lighting
    跳灰 / Jumping Ash (1976)    
    狐蝠 / Foxbat (1977)    
    撞到正 / The Spooky Bunch (1980)    
    不准掉頭 / No U-Turn (1981)    
    邊緣人 / Man on the Brink (1981)    
    摩登衙門 / Oh, My Cops! (1983)    
    田雞過河 / Salt and Pepper (1983)    
    點指賊賊 / Chatter Street Killer (1988)    
    性事奇趣錄之閹夫 / Another Piece of Romance (1994)    
    鬼迷心竅 / Awakening (1994)