[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉芮麟  ♂
刘芮麟
Wayne Liu Rui-Lin
Pinyin: liú ruì lín
Liu Ruilin,  Lau Yui-Leun





 
影視作品 / Filmography (2015-2020)
 
  演員 / Actor (2015-2020)
    我是證人 / The Witness (2015)    
    滾蛋吧!腫瘤君 / Go Away Mr. Tumor (2015) ... / Xiao Xia
    外公芳齡38 / Scandal Maker (2016)    
    記得少年那首歌 / Songs of the Youth 1969 (2016)    
    睡在我上鋪的兄弟 / Who Sleeps My Bro (2016) ... 管超 / Guan Chao
    龍拳小子 / Kungfu Boys (2016) ... / Yuan Lai
    21克拉 / 21 Carats (2017)    
    拳道 / Quan Dao : The Journey of a Boxer (2020) ... 權少 / Kuen