[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李仁港  ♂
Daniel Lee Yan-Kong
Pinyin: rén gǎng
Lee Yan-Kong,  Lee Yan-Gong,  Daniel Lee



 
影視作品 / Filmography (1987-2021)
 
  美術總監 / Production Designer
    三國志見龍卸甲 / Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon (2008)    
    鴻門宴傳奇 / White Vengeance (2011)    
    天降雄獅 / Dragon Blade (2015)    
    盜墓筆記 / Time Raiders (2016)    
  導演 / Director
    '94獨臂刀之情 / What Price Survival (1994)    
    黃飛鴻之八大天王 / Wong Fei Hung Series: The Eight Assassins (1995)    
    黑俠 / Black Mask (1996)    
    我愛你 / ...Till Death Do Us Part (1998)    
    星月童話 / Moonlight Express (1999)    
    阿虎 / A Fighter's Blues (2000)    
    少年阿虎 / Star Runner (2003)    
    猛龍 / Dragon Squad (2005)    
    三國志見龍卸甲 / Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon (2008)    
    錦衣衛 / 14 Blades (2010)    
    鴻門宴傳奇 / White Vengeance (2011)    
    天降雄獅 / Dragon Blade (2015)    
    盜墓筆記 / Time Raiders (2016)    
    攀登者 / The Climbers (2019)    
    刺局 / Song of the Assassins (2021)    
  美術指導 / Art Director
    今夜星光燦爛 / Starry Is the Night (1988)    
    水玲瓏 / The Revenge of Angel (1990)    
    極道追蹤 / Zodiac Killers (1991)    
    追日 / A Chinese Legend (1991)    
    衛斯理之霸王卸甲 / Bury Me High (1991)    
    廟街十二少 / The Prince of Temple Street (1992)    
    女兒當自強 / Lady Supercop (1993)    
    '94獨臂刀之情 / What Price Survival (1994)    
    情人的眼淚 / Lover's Tears (1996)    
    錦衣衛 / 14 Blades (2010)    
    攀登者 / The Climbers (2019)    
  副導演 / Assistant Director
    香香公主 / Princess Fragrance (1987)    
  監製 / Producer
    老男孩之猛龍過江 / Old Boys: The Way of the Dragon (2014)    
  故事 / Story
    阿虎 / A Fighter's Blues (2000)    
    三國志見龍卸甲 / Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon (2008)    
    錦衣衛 / 14 Blades (2010)    
  助理美術指導 / Assistant Art Director
    鐵甲無敵瑪利亞 / I Love Maria (1988)    
  編劇 / Writer
    '94獨臂刀之情 / What Price Survival (1994)    
    黃飛鴻之八大天王 / Wong Fei Hung Series: The Eight Assassins (1995)    
    我愛你 / ...Till Death Do Us Part (1998)    
    阿虎 / A Fighter's Blues (2000)    
    少年阿虎 / Star Runner (2003)    
    猛龍 / Dragon Squad (2005)    
    三國志見龍卸甲 / Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon (2008)    
    錦衣衛 / 14 Blades (2010)    
    鴻門宴傳奇 / White Vengeance (2011)    
    天降雄獅 / Dragon Blade (2015)    
    攀登者 / The Climbers (2019)