[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
范建功
Fan Chien-Kung
Pinyin: fàn jiàn gōng
Fan Jian-Gong,  Fan Chien-King,  Fan Kin-Kung (2),  Fan Kin-Kun
 
影視作品 / Filmography (1971-2000)
 
  監製 / Producer
    火拼浪子 / The Desperate Prodigal (1981)    
    神鵰英雄 / Sheng Tiao Hero (1982)    
    寒山飛狐 / Jade Dagger Ninja (1982)    
    三聲無奈誰的錯 / Student and Bar Girl (1982)    
    我的爸爸不是賊 / My Father Is Not a Thief (1987)    
    少爺當大兵 / Young Soldier (1990)    
    上海假期 / My American Grandson (1991)    
    賭鬼總動員 / Gambling Ghost Are Ready (1992)    
    冷面殺機 / Leng Mian Sha Ji (1995)    
    殺夫 / Sha Fu (2000)    
  製片 / Production Manager
    十大掌門闖少林 / The Fight for Shaolin Tamo Mystique (1977)    
    十二生南 / The Zodiac Fighters (1978)    
    浪子快刀 / Wanderer with Nimble Knife (1979)    
    我在江湖 / Fight to Survive (1989)    
  副導演 / Assistant Director
    怒雙衝冠 / Unsubdued Furies (1973)    
    大追蹤 / Fists for Revenge (1974)    
    重建精武門 / The Supergirl of Kung Fu (1975)    
    碧血冼銀槍 / The Silver Spear (1979)    
  聯合監製 / Co-Producer
    霹靂智多星 / Majestic Thunderbolt (1984)    
  第一組攝影 / 1st Unit Cinematographer
    幾時再回頭 / When Will You Come Back Again? (1971)    
  顧問 / Consultant
    性丈夫情人 / Sexual Husband Lover (1990)    
    慾火狂情 / Yu Huo Kuang Qing (1993)    
    艷鬼在你左右 / Yan Gui Zai Ni Zuo You (1997)    
    男人女人情人 / Nanren Nuren Qingren (1998)    
    脫軌邊緣人 / Tuo Gui Bian Yuan Ren (1998)    
  策劃 / Planning
    幾時再回頭 / When Will You Come Back Again? (1971)    
    碧血冼銀槍 / The Silver Spear (1979)    
    三大名捕會京師 / The Three Famous Constables (1983)    
    小和尚出馬 / The Little Hero of Shaolin Temple (1984)    
    大哥大續集 / Fatal Recall (1990)    
    陽光燦爛的日子 / In the Heat of the Sun (1994)    
  出品人 / Presenter
    諸葛四郎大鬥雙假面 / Little Hero (1978)    
    水月十三刀 / Miraculous Sword Art (1982)    
    人頭蛇 / Snake Woman (1983)    
    靈幻童子 / Kung-Fu Wonder Child (1986)    
    目中無人 / Final Run (1989)    
    再起風雲 / The Last Duel (1989)    
    飛越危牆 / Close Escape (1989)    
    7小福 2 / Lucky Seven 2 (1989)    
    我在江湖 / Fight to Survive (1989)