[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
田正根  ♂
Jeon Jong-Kun
Pinyin: tián zhèng gēn

 
影視作品 / Filmography (1967-1985)
 
  音樂 / Music
    上海突破 / Breakthrough in Shanghai (1967)    
    蛇女 / Snake Woman (1969)    
    上海临时政府 / The Shanghai Provisional Government (1969)    
    七劍屠龍 / The Royal Seven (1970)    
    八道劍客 / Swordsmen From Eight Provinces (1970)    
    神劍魔劍 / Betrayer (1971)    
    劍影神燈 / Ghost Lamp (1971)    
    黑蜘蛛 / Black Spider (1975)    
    強人的墳墓 / Tomb for a Strongman (1975)    
    黑豹飛客 / Enter the Invincible Hero (1981)    
    血戰五形拳 / The Dragon's Snake Fist (1981)    
    狂龍血戰忍者 / Secret Ninja, Roaring Tiger (1982)    
    少林沙彌 / Martial Monks of Shaolin Temple (1983)    
    雷拳 / Dragon Claws (1983)    
    火爺 / Fire Lord (1983)    
    獻身 / Killing in the Nude (1984)    
    四大少林寺 / Shaolin - The Blood Mission (1984)    
    摩登女性 / The Barren Virgin (1985)