[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
Roel A. Garcia
Pinyin: R o e l A . G a r c i a
Roel.A.Garcia,  Noel A. Garcia
 
影視作品 / Filmography (1989-2021)
 
  原創音樂 / Original Music
    花心夢裡人 / Dream of Desire (1989)    
    沉默的姑娘 / The Wrath of Silence (1994)    
    運財五福星 / How to Meet the Lucky Stars (1996)    
    天下無雙 / Chinese Odyssey 2002 (2002)    
  音樂 / Music
    最佳賊拍檔 / The Outlaw Brothers (1990)    
    壯志豪情 / Whampoa Blues (1990)    
    痴情快婿 / Fun and Fury (1992)    
    邊城浪子 / A Warrior's Tragedy (1993)    
    重慶森林 / Chungking Express (1994)    
    神探POWER之問米追兇 / Oh! Yes Sir!!! (1994)    
    東邪西毒 / Ashes of Time (1994)    
    烈火戰車 / Full Throttle (1995)    
    沒有老公的日子 / Tragic Commitment (1995)    
    墮落天使 / Fallen Angels (1995)    
  弦樂編排 / Orchestrator
    金錢帝國追虎擒龍 / Once Upon a Time in Hong Kong (2021)    
  編曲 / Arranger
    運財五福星 / How to Meet the Lucky Stars (1996)