[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
高佩儀
高佩仪
Ruby Ko Pui-Yee
Pinyin: gāo pèi
Go Pooi-Yee
 
影視作品 / Filmography (1988-1996)
 
  美術指導 / Art Director
    獵魔群英 / Devil Hunters (1989)    
    橫衝直撞火鳳凰 / Fire Phoenix (1990)    
    夢醒血未停 / Dreaming the Reality (1991)    
    卿本佳人 / Pretty Woman (1991)    
    特區愛奴 / China Dolls (1992)    
    獵豹行動 / Cheetah on Fire (1992)    
    夜挑情 / Hot Desire (1993)    
    天山玉女劍 / The Tale of a Heroine (1993)    
    情劫 / Quenchless Desire (1993)    
  造型設計 / Image Designer
    黃飛鴻對黃飛鴻 / Master Wong Vs Master Wong (1993)    
  服裝設計 / Costume Design
    殭屍鬥巫師 / Vampire Vs Sorcerer (1988)    
    殭屍復活 / Vampire Vs Sorcerer 2 (1988)    
  服裝指導 / Costume Designer
    監獄不設防 / Jail House Eros (1989)    
    特區羞草二人組 / Sisters Outlaw (1992)    
    秘密檔案之殺馬行動 / The Secret File (1993)    
    魔鬼情人 / Devil Lover (1993)    
    新冷血十三鷹 / The 13 Cold-Blooded Eagles (1993)    
    特異女朋友 / Wonder Girlfriend (1993)    
    搭錯情人上錯床 / The Wrong Bedfellow (1993)    
    綁架黃七輝 / Kidnap of Wong Chak Fai (1993)    
    黑豹 / Black Panther (1993)    
    黃鶯大戰阿拉丁 / The Formula (1993)    
    人肉天婦羅 / Malevolent Mate (1993)    
    省港大追擊 / Manhunt Across the Border (1993)    
    神鳳苗翠花 / Kung Fu Mistress (1994)    
    地獄來客 / Stranger From Hell (1994)    
    六指琴魔 / Deadful Melody (1994)    
    我友張來 / My Friend Roy (1994)    
    沉默的姑娘 / The Wrath of Silence (1994)    
    陰陽錯Q版 / My Body, My Soul (1994)    
    越殺 / Mr. & Miss Saigon (1994)    
    戇男三十九 / Bachelor Men (1996)    
  服裝 / Costume
    花心夢裡人 / Dream of Desire (1989)    
    告別有情天 / Farewell My Dearest (1995)