[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
羅劍超
罗剑超
Law Kim-Chiu
Pinyin: luó jiàn chāo
Law Kim-Chui
 
影視作品 / Filmography (2014-2019)
 
  攝影助理 / Focus Puller
    寒戰II / Cold War 2 (2016)    
    西謊極落之太爆太子太空艙 / The Sinking City - Capsule Odyssey (2017)    
    追龍 / Chasing the Dragon (2017)    
    29+1 / 29+1 (2017)    
    無雙 / Project Gutenberg (2018)    
    翠絲 / Tracey (2018)    
    追龍II: 賊王 / Chasing the Dragon II: Wild Wild Bunch (2019)    
  第三組攝影 / 3rd Unit Cinematographer
    使徒行者2諜影行動 / Line Walker 2 (2019)    
  搖臂器作員 / Crane Controller
    救火英雄 / As the Light Goes Out (2014)    
  第二組攝影助理 / 2nd Unit Focus Puller
    暗色天堂 / Heaven in the Dark (2016)