[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張水金
张水金
Cheung Shui-Kim
Pinyin: zhāng shuǐ jīn
Cheung Xui-Kim,  Cheung Shui-Kam
 
影視作品 / Filmography (2000-2020)
 
  爆破 / Pyrotechnics
    Z風暴 / Z Storm (2014)    
    樹大招風 / Trivisa (2016)    
    三人行 / Three (2016)    
    使徒行者 / Line Walker (2016)    
    拆彈專家2 / Shock Wave 2 (2020)    
  特效組長 / Special Effects Leader
    低壓槽 / The Trough (2018)    
  特別效果 / SFX
    公元2000 AD / 2000 A.D. (2000)    
  特效助理 / Special Effects Assistant
    聽風者 / The Silent War (2012)    
  道具 / Props
    我老婆唔夠秤 / My Wife Is 18 (2002)    
    槍王之王 / Triple Tap (2010)    
    那年夏天你去了哪裏 / Cherry Returns (2016)    
    臥虎潛龍 / Undercover vs. Undercover (2019)    
  道具領班 / Props Master
    明明 / Ming Ming (2007)