[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃嘉倩
黄嘉倩
Cacine Wong Ka-Sin
Pinyin: huáng jiā qiàn
 
影視作品 / Filmography (1987-2004)
 
  主題曲作曲 / Theme Song Composer
    孤男寡女 / Needing You ... (2000)    
  原創音樂 / Original Music
    拆彈專家寶貝炸彈 / Bomb Disposal Officer Baby Bomb (1994)    
    一線生機 / A Gleam of Hope (1994)    
    恐怖雞 / Intruder (1997)    
    非常突然 / Expect the Unexpected (1998)    
    再見阿郎 / Where a Good Man Goes (1999)    
    失業皇帝 / Afraid of Nothing, the Jobless King (1999)    
    孤男寡女 / Needing You ... (2000)    
    瘦身男女 / Love on a Diet (2001)    
    我左眼見到鬼 / My Left Eye Sees Ghosts (2002)    
    賤精先生 / If U Care ... (2002)    
    百年好合 / Love For All Seasons (2003)    
    天作之盒 / The Miracle Box (2004)    
  音樂 / Music
    陰陽界 / Back to the Beyond (1987)    
    勇闖毒龍潭 / One Way Ticket to Bangkok (1988)    
    現代豪俠傳 / Executioners (1993)    
    呆佬拜壽 / Only Fools Fall in Love (1995)    
    和平飯店 / Peace Hotel (1995)    
    一個字頭的誕生 / Too Many Ways To Be No. 1 (1997)    
    生命因愛動聽 / Life Is a Miracle (2001)    
    少年往事 / Memory of the Youth (2003)    
    大隻佬 / Running on Karma (2003)