Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
和尚
Woh Seung  ♂
Aliases:  梁德威 (2)





 
Filmography (1976-1989)
 
  演員 (44 films)
    跳灰 (1976)    
    武師,花旦,大流氓 (1977)    
    白粉雙雄 (1978)    
    馬場風暴 (1978)    
    漩渦 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    問你怕未 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    大躍進 (1978)    
    黑煞 (1978)    
    唐山五虎 (1979)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    出貓 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    花靚仔 (1980)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    阿福與土佬 (1980)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    錢搵錢 (1981)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    阿燦當差 (1981)    
    穴門鷹爪 (1981)    
    傷人十七 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    野狼幫 (1982)    
    殺入愛情街 (1982)    
    枯良枯 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    龍的心 (1985)    
    摩登神探 (1985)    
    龍在江湖 (1986)    
    江湖龍虎鬥 (1987)    
    忍者撞邪 (1989)