Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蕭德虎
Siu Tak-Foo  ♂
Aliases:  小虎





 
Filmography (1974-2003)
 
  動作設計 (11 films)
    賊王之王 (1982)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    江湖最後一個大佬 (1990)    
    密宗威龍 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    鬼幹部 (1991)    
    新龍爭虎鬥 (1992)    
    新殭屍先生 (1992)    
    驅魔道長 (1993)    
    天庭外傳 (1999)    
    黃金惡夢 (1999)    
  助理指導 (16 films)
    空山靈雨 (1979)    
    幫規 (1982)    
    皇家戰士 (1986)    
    東方禿鷹 (1987)    
    師姐大晒 (1989)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    洪福齊天 (1991)    
    何日君再來 (1991)    
    戰神傳說 (1992)    
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993)    
    倚天屠龍記之魔教教主 (1993)    
    一刀傾城 (1993)    
    東邪西毒 (1994)    
    刀 (1995)    
    KO 雷霆一擊 (1998)    
  演員 (73 films)
    瘋狂大笨賊 (1974)    
    拍案驚奇 (1975)    
    中國神打 (1975)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    老虎田雞 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    過江龍獨闖虎穴 (1978)    
    鬼馬狂潮 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    打出頭 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    踢館 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    睡拳怪招 (1979)    
    空山靈雨 (1979)    
    教頭 (1979)    
    搏紮 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    救世者 (1980)    
    龍形摩橋 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    長輩 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    粉骷髏 (1981)    
    武館 (1981)    
    忍拳威震巴黎 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    幫規 (1982)    
    巡城馬 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    大小不良 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    龍的心 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    群龍奪寶 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    孔雀王子 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    洪福齊天 (1991)    
    新龍爭虎鬥 (1992)    
    東邪西毒 (1994)    
    飛龍再生 (2003)