Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蕭德虎
Siu Tak-Foo  ♂
Aliases:  小虎





 
Filmography (1974-2003)
 
  動作設計 (11 films)
    賊王之王 (1982)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    江湖最後一個大佬 (1990)    
    鬼幹部 (1991)    
    密宗威龍 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    新殭屍先生 (1992)    
    新龍爭虎鬥 (1992)    
    驅魔道長 (1993)    
    黃金惡夢 (1999)    
    天庭外傳 (1999)    
  助理指導 (16 films)
    空山靈雨 (1979)    
    幫規 (1982)    
    皇家戰士 (1986)    
    東方禿鷹 (1987)    
    師姐大晒 (1989)    
    皇家女將 (1990)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    何日君再來 (1991)    
    洪福齊天 (1991)    
    戰神傳說 (1992)    
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993)    
    倚天屠龍記之魔教教主 (1993)    
    一刀傾城 (1993)    
    東邪西毒 (1994)    
    刀 (1995)    
    KO 雷霆一擊 (1998)    
  演員 (73 films)
    瘋狂大笨賊 (1974)    
    拍案驚奇 (1975)    
    中國神打 (1975)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    老虎田雞 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    過江龍獨闖虎穴 (1978)    
    鬼馬狂潮 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    睡拳怪招 (1979)    
    空山靈雨 (1979)    
    教頭 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    踢館 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    甩牙老虎 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    救世者 (1980)    
    龍形摩橋 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    勇者無懼 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    長輩 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    粉骷髏 (1981)    
    武館 (1981)    
    忍拳威震巴黎 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    幫規 (1982)    
    巡城馬 (1982)    
    癲馬靈猴 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    大小不良 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    霹靂十傑 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    飛龍猛將 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    孔雀王子 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    皇家女將 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    洪福齊天 (1991)    
    新龍爭虎鬥 (1992)    
    東邪西毒 (1994)    
    飛龍再生 (2003)