[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
譚淑梅  ♀
谭淑梅
Tam Suk-Mui
Pinyin: tán shū méi
Carol Tam,  Calor Tan





 
影視作品 / Filmography (1991-1998)
 
  演員 / Actor (1991-1998)
    冷面狙擊手 / Tiger Cage III (1991) ... / Suki's secretary
    越柙飛龍 II 虎穴潛龍 / The Undercover (1992)    
    禁色 / Pink Lady (1992)    
    鹿鼎記II神龍教 / Royal Tramp II (1992) ... / Nam
    廉政英雌 / Sharpshooters (1994)    
    飛虎雄師之極道戰士 / S. D. U. Mission in Mission (1994)    
    鬼迷心竅 / Awakening (1994) ... 女主持 / Ms Liao
    精武英雄 / Fist of Legend (1994) ... 小惠 / Jing Wu Mun girl- Xiao Hui
    共闖天涯 / Fatal Assignment (1995)    
    整容 / A Fake Pretty Woman (1995) ... Tracy / Dr Tracy Wong
    我是一個賊 / Legendary Couple (1995) ... 高太 / Wai Ling
    爆炸令 / Red Zone (1995) ... 阿梅 / Tam Suk-Mui
    公僕II / City Cop (1995) ... / Carol
    怒海威龍 / Tough Beauty and the Sloppy Slop (1995) ... / Yu Yung Chi
    虎猛威龍 / The Red-Wolf (1995) ... / Sandy
    野性的邂逅 / Dream Killer (1995)    
    不一樣的媽媽 / Mother of a Different Kind (1995) ... / Pui
    回魂夜 / Out of the Dark (1995) ... 李太 / Mrs Li
    街坊差人 / Our Neighbour Detective (1995) ... / Coroner
    不道德的禮物 / I'm Your Birthday Cake (1995) ... / Mountain's ex-wife
    空中小姐 / Wind Beneath the Wings (1995) ... 真兒 / Jane
    孟波 / Mr. Mumble (1996)    
    赤色玫瑰 / Got No Choice (1997)    
    猛鬼通宵陪住你 / 24 Hrs Ghost Story (1997) ... 地產經紀 / Real estate agent
    生化壽屍 / Bio Zombie (1998) ... / Mrs Kui