[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李國慈
李国慈
Lee Kwok-Tsz
Pinyin: guó
Ada Lee
 
影視作品 / Filmography (1990-1996)
 
  化妝 / Makeup
    皇家師姐之中間人 / Middle Man (1990)    
    卿本佳人 / Pretty Woman (1991)    
    禁色 / Pink Lady (1992)    
    賭鬼 / Gambling Soul (1992)    
    俾鬼玩 / Ghost Killer (1992)    
    奸人世家 / Hong Kong Adam's Family (1992)    
    性奴 / Devil's Love (1992)    
    警網雄風 / Secret Police (1992)    
    有乜的女人 / A She-Male's Passion (1993)    
    禁春 / Forbidden Love (1993)    
    驚天桃色劫 / Love Chaser (1993)    
    屬雞的女人 / Girl-Gang (1993)    
    現代情慾篇之換妻檔案 / A Wild Party (1993)    
    臨時演員 / Small Potato (1993)    
    人鬼搭檔 / Happy Partner (1993)    
    歸土 / Back to Roots (1995)    
    1/2 次同床 / Thanks for Your Love (1996)