[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉京平
刘京平
Liu Jing-Ping
Pinyin: liú jīng píng
Lau King-Ping
 
影視作品 / Filmography (1994-2020)
 
  美術總監 / Production Designer
    我們永不言棄 / Knockout (2020)    
  美術指導 / Art Director
    畫皮 / Painted Skin (2008)    
    武動青春 / Martial Spirit (2009)    
    機器俠 / Metallic Attraction: Kungfu Cyborg (2009)    
    越光寶盒 / Just Another Pandora's Box (2010)    
    東成西就2011 / East Meets West (2011)    
    關雲長 / The Lost Bladesman (2011)    
    四大名捕2 / The Four, Part 2 (2012)    
    嫁個100分男人 / Marrying Mr. Perfect (2012)    
    金剛王 / The Wrath of Vajra (2013)    
    笑功震武林 / Princess and Seven Kung Fu Masters (2013)    
    大話天仙 / Just Another Margin (2014)    
  道具 / Props
    西楚霸王 / The Great Conqueror's Concubine (1994)    
    雷霆戰警 / China Strike Force (2000)    
    少年往事 / Memory of the Youth (2003)