[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李想
Li Xiang (1)
Pinyin: xiǎng
Lee Seung
 
影視作品 / Filmography (2004-2016)
 
  武師 / Stunts
    功夫 / Kung Fu Hustle (2004)    
    霍元甲 / Fearless (2006)    
    錦衣衛 / 14 Blades (2010)    
    四大名捕 / The Four (2012)    
  副導演 / Assistant Director
    天堂口 / Blood Brothers (2007)    
  武術組 / Martial Art Group
    劍蝶 / Butterfly Lovers (2008)    
    捉妖記 / Monster Hunt (2015)    
  副動作導演 / Assistant Action Director
    夜宴 / The Banquet (2006)    
    誰的青春不迷茫 / Yesterday Once More (2016)    
  策劃 / Planning
    龍拳小子 / Kungfu Boys (2016)    
  編劇 / Writer
    龍拳小子 / Kungfu Boys (2016)