[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李德成
Lee Tak-Shing
Pinyin: chéng
Li De-Cheng,  Li Decheng
 
影視作品 / Filmography (1952-2019)
 
  攝影 / Cinematographer
    霧都情仇 / Misty (1992)    
    白髮魔女傳 / The Bride with White Hair (1993)    
  演員 / Actor (1952-2019)
    心之魔 / Soul Killer (1982)    
    八百羅漢 / Arhats in Fury (1985)    
    衛斯理傳奇 / The Legend of Wisely (1987)    
    安娜瑪德蓮娜 / Anna Magdalena (1998) ... 持槍男人 / Man with shotgun
  音樂 / Music
    蠶蟲師爺 / Wise Guy (1952)    
  燈光助理 / Best Boy
    喋血雙雄 / The Killer (1989)    
  燈光 / Lighting
    衛斯理傳奇 / The Legend of Wisely (1987)    
    喜寶 / The Story of Hay Bo (1988)    
    公子多情 / The Greatest Lover (1988)    
    秦俑 / A Terra-Cotta Warrior (1989)    
    賭神 / God of Gamblers (1989)    
    不脫襪的人 / A Fishy Story (1989)    
    笑傲江湖 / Swordsman (1990)    
    豪門夜宴 / The Banquet (1991)    
    何日君再來 / Au Revoir, Mon Amour (1991)    
    整蠱專家 / Tricky Brains (1991)    
    跛豪 / To Be Number One (1991)    
    衛斯理之霸王卸甲 / Bury Me High (1991)    
    賭俠II上海灘賭聖 / God of Gamblers Part III: Back to Shanghai (1991)    
    九一神鵰俠侶 / Saviour of the Soul (1991)    
    審死官 / Justice, My Foot! (1992)    
    白髮魔女傳 / The Bride with White Hair (1993)    
    射鵰英雄傳之東成西就 / The Eagle Shooting Heroes (1993)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 / Once Upon a Time in China V (1994)    
    花旗少林 / Treasure Hunt (1994)    
    繡繡和她的男人 / Xiu Xiu (1995)    
    花月佳期 / Love in the Time of Twilight (1995)    
    夜半歌聲 / The Phantom Lover (1995)    
    金玉滿堂 / The Chinese Feast (1995)    
    安娜瑪德蓮娜 / Anna Magdalena (1998)    
    半支煙 / Metade Fumaca (1999)    
    臥虎藏龍 / Crouching Tiger, Hidden Dragon (2000)    
    無極 / The Promise (2005)    
    功夫之王 / The Forbidden Kingdom (2008)    
    勁抽福祿壽 / The Fortune Buddies (2011)    
    我願意 / I Do (2012)    
    特殊身份 / Special ID (2013)    
    流浪地球 / Wandering Earth (2019)